Uusi MobilePay: Turvallisempi, helppokäyttöisempi ja Pohjoismaiden kattava

MobilePay

MobilePay on Suomen suosituin mobiilimaksupalvelu, jota käyttää yli 5 miljoonaa suomalaista. Palvelu mahdollistaa rahasiirrot ystävien ja perheen kesken sekä maksamisen kaupoissa ja ravintoloissa.

  1. tammikuuta 2024 MobilePay julkaisee uuden version sovelluksestaan. Uusi sovellus tuo mukanaan useita parannuksia, jotka tekevät siitä entistäkin turvallisemman, helppokäyttöisemmän ja kattavamman.

Turvallisempi

Uusi MobilePay parantaa sovelluksen turvallisuutta useilla tavoilla. Jatkossa sovellusta voi käyttää vain yhdellä laitteella kerrallaan, ja laitteen vaihtaminen edellyttää aina vahvaa tunnistautumista, esimerkiksi pankkitunnuksilla. Lisäksi koko käyttäjän nimi tulee näkymään sovelluksessa, mikä helpottaa huijausten tunnistamista.

Helppokäyttöisempi

Uusi MobilePay on suunniteltu olemaan helppokäyttöisempi kuin edellinen versio. Sovelluksen ulkoasu on uudistettu selkeämmäksi ja intuitiivisemmaksi. Lisäksi sovellukseen on lisätty useita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat arkea.

Pohjoismaiden kattava

Uusi MobilePay on Pohjoismaiden kattava. Se mahdollistaa maksut niin ystäville kuin yrityksille kaikissa Pohjoismaissa. Tämä tekee MobilePaysta entistäkin hyödyllisemmän työkalun rajanylisessä kaupassakäynnissä.

Uudet ominaisuudet

Uuden MobilePayn uusiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa:

  • Oma QR-koodi: Näytä koodi toiselle henkilölle, jotta he voivat lähettää sinulle rahaa tai pyytää sinulta rahaa.
  • Chat: Keskustele kavereiden kanssa MobilePayn kautta.
  • Rahalahja: Tee rahasiirrosta rahalahja lisäämällä siirtoon lahjapaketti.

Kuinka päivittää MobilePay uuteen versioon?

Jos puhelimesi päivittää sovellukset automaattisesti, sinun ei tarvitse päivittää sovellusta erikseen. Kirjaudu sovellukseen tunnusluvullasi ja seuraa ohjeita. Mikäli uusi MobilePay ei toimi, niin kannattaa ottaa yhteyttä MobilePayn asiakastukeen.

Jos puhelimesi ei päivitä sovellusta automaattisesti, siirry sovelluskauppaan ja päivitä MobilePay.

Lisätietoja uudesta MobilePaysta

Lisätietoja uudesta MobilePaysta löydät MobilePayn verkkosivuilta.

Yhteenveto

Uusi MobilePay on merkittävä parannus nykyiseen versioon. Turvallisuuden parannukset, helppokäyttöisyys ja Pohjoismaiden kattavuus tekevät sovelluksesta entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon mobiilimaksujen tekemiseen.

0 thoughts on “Uusi MobilePay: Turvallisempi, helppokäyttöisempi ja Pohjoismaiden kattava

Vastaa