Näin yhdistät lainat helposti ja säästät

Näin yhdistät lainat helposti ja säästät

Jos sinulla on useita lainoja, joiden kanssa kamppailet, lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto. Useiden kalliiden lainojen yhdistäminen yhdeksi ainoaksi lainaksi voi säästää korkokuluissa ja helpottaa lyhennysten hallintaa.

Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, on otettava huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että saat hyvän tarjouksen. Yhdistelylainan koron pitäisi olla alhaisempi kuin nykyisten lainojesi korkojen. Sinun on myös varmistettava, että yhdistelylainan ehdot ovat paremmat kuin nykyisten lainojesi ehdot.

Lainojen yhdistäminen yhdellä hakemuksella

yhdistalaina.com on ilmainen palvelu, jonka avulla voit vertailla useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Palvelu on ilmainen eikä velvoita sinua ottamaan lainaa. Voit siis vertailla lainatarjouksia ja valita itsellesi parhaan.

Kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainasi?

Yhdistetyn lainan koron pitäisi olla alhaisempi kuin nykyisten lainojesi korkojen. Jos yhdistät lainasi alhaisemmalla korolla, säästät korkokuluissa.

Jos sinulla on esimerkiksi kaksi 10 000 euron lainaa, joiden korko on 10 prosenttia, vuotuiset korkokulusi ovat 2 000 euroa. Jos ottaisit 20 000 euron lainan, jonka korko on 8 %, vuotuiset korkosi 1 600 euroa, jolloin säästät 400 euroa vuodessa.

Lainan keston aikana säästöt voivat olla merkittäviä. Jos sinulla olisi esimerkiksi 20 000 euron laina, jonka korko on 10 prosenttia 10 vuoden ajan, korkokulusi olisivat yhteensä 6 000 euroa. Jos taas ottaisit 40 000 euron lainan, jonka korko olisi 8 prosenttia ja kesto 10 vuotta , kokonaiskorkokulusi olisivat 4 800 euroa, jolloin säästät 1 200 euroa.

Yhdistä lainat ja säästä

Lainojen yhdistämisessä on otettava huomioon monia tekijöitä, mutta jos saat hyvän tarjouksen, voit säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Kiitos yhdistalaina.com -sivuston, hyvän yhdistelylainan löytäminen on helppoa ja ilmaista. Joten miksi et kokeilisi sitä? Yhdistalaina.com on luotettava suomalainen palvelu. Kokeile palvelu jo tänään ja säästä!

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa