Mitä sinä tekisit, jos raha ei olisi este? FIREtys-kirja antaa eväät taloudelliseen vapauteen

Mitä jos voisit päästä pois työelämän oravanpyörästä ja unohtaa rahahuolet? Tietokirjailija Maria Carlsson esittelee milleniaalisukupolven synnyttämän FIREtys-ilmiön ja antaa hyvän taloudenpidon vinkit innostavassa opaskirjassa. 

FIRE (Financial Independence, Retire Early) tarkoittaa elämäntapaa, jossa omaa taloutta tarkastelemalla, säästämällä ja sijoittamalla pyritään taloudelliseen vapauteen – siihen, että saa jäädä varhain eläkkeelle ja käyttää aikansa miten itse haluaa, rahasta riippumatta.

FIREtys: Tavoitteena taloudellinen vapaus -kirjassaon yhdeksän lukua, jotka havainnollistavat säästämistä ja sijoittamista eri näkökulmista. Teoksessa kurkistetaan omaan kukkaroon ja tarkastellaan rahankäyttöä sekä esitellään firetyksen perustyökalut, joilla tulovirtaa voi kasvattaa pitkällä tähtäimellä. 

Oli tavoitteesi sitten leppoisampi elämänrytmi, varhainen eläkkeelle pääseminen, rahaa vaativa elämänmuutos tai velkakierteen katkaiseminen, saat tästä kirjasta rahanarvoisia neuvoja. 

Maria Carlsson on tietokirjailija ja omakohtainen firettäjä, jota kiehtoo se, miten suhtaudumme rahaan ja sen käyttämiseen. Hänen mielestään taloudellinen riippumattomuus on mahdollista jokaiselle sen saavuttamiseen sitoutuneelle. Carlsson on aiemmin julkaissut muun muassa kirjat Esimies ja coaching ja Ruuhkavuosien ratkomisopas

Maria Carlsson
FIREtys – Tavoitteena taloudellinen vapaus
Kuvitus Tea Siren
Sidottu
Sivuja 140
Saatavilla painettuna kirjana ja e-kirjana
Ilmestynyt joulukuussa 2020 

Maria Carlssonin kotisivut:
http://www.mariacarlsson.fi/

Vastaa